• Opening Hours

  Maandag: 08.00 - 21.00 uur

  Dinsdag: 08.00 - 21.00 uur

  Woensdag: 08.00 - 20.30 uur

  Donderdag: 08.00 - 21.00 uur

  Vrijdag: 08.00 - 18.30 uur

 • 040 - 244 40 53
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  Klik hier

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Coronabesmetting

Revalidatie na Coronabesmetting

Herstellen na besmetting met het Coronavirus kan langere tijd in beslag nemen. Tijdens de ziekteperiode zorgt lichamelijke inactiviteit voor afname van spierkracht en conditie. Daarnaast hebben veel mensen benauwdheidsklachten. Het Coronavirus treft vaak de longen. Na besmetting met het Coronavirus kan fysiotherapie het herstel bespoedigen, zowel voor mensen die opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis als voor mensen die in thuisisolatie hebben gezeten.

Klachten ten gevolge van Corona

 • Benauwdheid
 • Conditieverlies
 • Krachtsverlies
 • Algehele vermoeidheid
 • Beperkingen in dagelijkse activiteiten, werk en/of sport
 • Angst voor bijv. benauwdheidsklachten

Behandeling

De behandeling is gericht op het aanleren van ademhalingstechnieken en oefeningen om de algehele spierkracht en conditie te verbeteren.

Samen met de fysiotherapeut wordt gekeken naar wat u nodig hebt om uw doelen te bereiken. Dit kan zijn op het gebied van algemeen dagelijkse bezigheden, werk en/of sport. Ook wordt besproken welke activiteiten passend zijn bij de herstelfase waarin u zich bevindt.

Afspraak

Al jaren behandelen wij mensen met longklachten. Deze kennis en ervaring zetten wij in om deze specifieke patiëntengroep te helpen. Onze longfysiotherapeuten Erik Biermans, Evelien Renders en Vincent Kluitmans zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen die herstellen van het Corona virus.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen (040 244 40 53) of het contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekering. Voor behandelingen die niet vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering hanteren wij de volgende tarieven.

Bij fysiotherapie na opname in een ziekenhuis wordt vanaf de 21ste behandeling vergoed vanuit de basisverzekering, tot een jaar na aanvang therapie.

COPYRIGHT © 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
J.Ottenheijm Webdesign FYSIOTHERAPIE DE JONG