• Opening Hours

  Maandag: 08.00 - 21.00 uur

  Dinsdag: 08.00 - 21.00 uur

  Woensdag: 08.00 - 20.30 uur

  Donderdag: 08.00 - 21.00 uur

  Vrijdag: 08.00 - 18.30 uur

 • 040 - 244 40 53
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  Klik hier

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie Eindhoven

Algemene fysiotherapie

Tijdens het dagelijks leven kunnen er allerlei fysieke klachten ontstaan, vaak in spieren en gewrichten. De fysiotherapeut kan u helpen om de klachten op te lossen. Zodoende kunt u de kwaliteit van leven positief beïnvloeden.

Wat is het?

De fysiotherapeut is specialist in het bewegen van de mens. Samen met u wordt bekeken wat de klachten veroorzaakt. De therapeut heeft verschillende behandelmogelijkheden, zoals oefentherapie, om uw klachten te verminderen of zelfs op te lossen.

Kosten

Algemene fysiotherapie wordt vergoed uit uw aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende verzekering? Dan hanteren wij de volgende tarieven.

Verwijzing huisarts/specialist

Wilt u een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten? Hier heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist voor nodig. U kunt direct contact met ons opnemen.

Werkwijze

Onderzoek en diagnose

Het onderzoek bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. De fysiotherapeut zal de diagnose met u bespreken. Daarna worden uw doelstellingen bepaald en wordt het behandelplan uitgelegd.

Behandeling

De behandeling bestaat meestal uit verschillende onderdelen. De therapeut kan bijvoorbeeld behandelen middels “hands on” therapie zoals mobilisaties of massage. Oefentherapie wordt vaak gebruikt, zodat u ook actief met uw herstel aan de slag kunt. Verder wordt u uitgebreid voorgelicht over de oorzaak van uw klachten.

Evaluatie van uw doelstellingen

Gedurende de behandelperiode worden uw doelstellingen steeds geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. De behandelperiode wordt afgesloten als uw doelstellingen zijn behaald.

Naast algemene fysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor de volgende specialisaties binnen de fysiotherapie:

COPYRIGHT © 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
J.Ottenheijm Webdesign FYSIOTHERAPIE DE JONG