• Opening Hours

  Maandag: 08.00 - 21.00 uur

  Dinsdag: 08.00 - 21.00 uur

  Woensdag: 08.00 - 20.30 uur

  Donderdag: 08.00 - 21.00 uur

  Vrijdag: 08.00 - 18.30 uur

 • 040 - 244 40 53
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  Klik hier

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

recente nieuwtjes

Update 17-3-2020 m.b.t. Corona richtlijnen

Gisterenavond heeft de beroepsvereniging Fysiotherapie (KNGF) overleg gehad met o.a. het ministerie van VWS over de richtlijnen die wij binnen de fysiotherapie moeten hanteren. Na dit overleg hebben ze het volgende bericht naar buiten gebracht:

“Het KNGF heeft naar aanleiding van signalen die we vanuit onze achterban ontvingen, ingebracht dat huisartsen een dringend beroep blijven doen op de inzet van fysiotherapeuten. Ons wordt gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren. Om schouder aan schouder met huisartsen en medici te staan. Als primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden. Denk aan bijvoorbeeld valtrauma’s van ouderen, het op de been houden van cruciale beroepsgroepen, fundamentele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.”

Belangrijk is dat het contact tussen fysiotherapeut en patiënt gezien wordt als professioneel contact en niet als sociaal contact en dus doorgang kan vinden in een 1-op-1 behandelsituatie.

Concreet betekent dit het volgende:

Onze praktijken in Eindhoven blijven open. De vestiging in Helmond Brandevoort is op dit moment gesloten, omdat het sportpark waar onze vestiging zich bevindt op last van de gemeente is gesloten.

We hanteren hierbij uiteraard wel de juiste hygiënemaatregelen. Zie hiervoor: https://fysiotherapiedejong.nl/classes/praktijkrichtlijnen-ivm-coronavirus/

Twijfelt u of u wel of geen afspraak moet maken? Bel of mail ons gerust. Wellicht kunnen we u telefonisch of per mail al van voldoende adviezen voorzien. Mocht een afspraak in de praktijk toch alsnog nodig zijn, dan kan dit dus.

Fysiotherapie de Jong

040-2444053

info@fysiotherapiedejong.nl

COPYRIGHT © 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
J.Ottenheijm Webdesign FYSIOTHERAPIE DE JONG
Menu