• Opening Hours

  Maandag: 08.00 - 21.00 uur

  Dinsdag: 08.00 - 21.00 uur

  Woensdag: 08.00 - 20.30 uur

  Donderdag: 08.00 - 21.00 uur

  Vrijdag: 08.00 - 18.30 uur

 • 040 - 244 40 53
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  Klik hier

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Fysio-fitness

Fysio-fitness

Door drukte in bijvoorbeeld werk en gezin zijn mensen steeds minder gaan bewegen, waardoor er een toename van fysieke klachten is ontstaan. Iedereen weet dat sporten en bewegen gezond is. Veel mensen vinden het echter lastig om te bepalen wat goed zou zijn. Mogelijk heeft u in het verleden blessures gehad, of sport u niet meer omdat u daar juist altijd klachten van kreeg. Onze fysiotherapeuten kunnen u op de juiste wijze begeleiden, zodat sporten en bewegen leuk en effectief is.

Wat is het?

Fysio-fitness is een actieve training om uw fysieke belastbaarheid te verbeteren. Tijdens de fysio-fitness traint u in een groep, maar u heeft een individueel trainingsprogramma. De trainingen worden begeleid door een fysiotherapeut, die uw oefenschema afstemt op uw specifieke situatie en doelen.

Kosten

Fysio-fitness wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Wij hanteren de volgende tarieven:

 • Trainingsperiode 1x per week: € 39,50 / maand
 • Trainingsperiode 2x per week: € 49,50 / maand
 • Intake en samenstellen programma:
  eenmalig € 39,00

Gratis proeftraining

U kunt uiteraard eerst een proeftraining volgen. Hierna heeft u geen verplichtingen en kunt u zelf bepalen of u verder wilt gaan. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Neemt u dan contact op om een afspraak te maken.

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake zal de fysiotherapeut uw specifieke wensen en doelen in kaart brengen. Eventuele fysieke klachten of beperkingen zullen worden besproken. Ook is het mogelijk dat er een kort lichamelijk onderzoek uitgevoerd wordt. Op basis van de intake stelt de fysiotherapeut uw trainingsprogramma op.

Trainingen

De trainingen worden in groepsverband aangeboden, waar iedereen wel een individueel oefenprogramma heeft. Iedere training duurt een uur. We proberen zoveel mogelijk functioneel te trainen, waardoor u de meeste vooruitgang boekt in uw dagelijks leven.

Naast fysio-fitness kunt u bij ons ook terecht voor Personal training. Verder zijn we gespecialiseerd in de volgende vormen van fysiotherapie:

COPYRIGHT © 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
J.Ottenheijm Webdesign FYSIOTHERAPIE DE JONG