• Opening Hours

  Maandag: 08.00 - 21.00 uur

  Dinsdag: 08.00 - 21.00 uur

  Woensdag: 08.00 - 20.30 uur

  Donderdag: 08.00 - 21.00 uur

  Vrijdag: 08.00 - 18.30 uur

 • 040 - 244 40 53
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  Klik hier

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Missie en visie

Missie

Ons team streeft ernaar een toonaangevende partner te zijn voor individu, vereniging en bedrijf op het gebied van fysiotherapeutische zorg, door middel van doelgerichte en duurzame samenwerking, technologische innovatie en continue bijscholing.

Visie

Fysiotherapie de Jong wil optimale zorg verlenen. Dit bestaat uit:

 • Totaalpakket: door het bieden van fysiotherapie, fysio-fitness, preventie en voorlichting kan de kwaliteit van werk en leven verbeterd worden.
 • Professionele partners: door een hechte samenwerking met de ons omringende huisartsen en specialisten kunnen wij de meest adequate behandeling bieden.
 • Bijscholing: regelmatige bijscholing en samenwerking met opleidingscentra stelt ons team in staat u met de laatste ontwikkelingen op het vakgebied te begeleiden.
 • Maatwerk: maatwerk leveren betekent voor ons team dat uw vraag centraal staat. De behandelstrategie zal zo specifiek mogelijk op uw situatie afgestemd worden. Er wordt van u als patiënt een actieve deelname aan het herstelproces verwacht. Samen met onze drang om uw probleem structureel op te lossen komen we tot een goed resultaat. 
 • Preventie: door preventie en training streven wij ernaar een evenwicht te bereiken tussen belastbaarheid en de belasting van het dagelijks leven en het werk, waardoor klachten worden voorkomen.

Onze fysiotherapeutische zorg is veelal een middel om tot gezond bewegen te komen. Samen met u analyseren wij waar het bewegen verstoord wordt, waarna onze kennis en ervaring worden ingezet voor herstel.

COPYRIGHT © 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
J.Ottenheijm Webdesign FYSIOTHERAPIE DE JONG