• Opening Hours

  Maandag: 08.00 - 21.00 uur

  Dinsdag: 08.00 - 21.00 uur

  Woensdag: 08.00 - 20.30 uur

  Donderdag: 08.00 - 21.00 uur

  Vrijdag: 08.00 - 18.30 uur

 • 040 - 244 40 53
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  Klik hier

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

SF Personal training

Fysiotherapie Eindhoven

Sportfysiotherapeutische Personal Training

Bij personal training wordt er intensief 1 op 1 getraind met een personal trainer. Hierbij wordt samen heel gericht naar uw doelstellingen gewerkt. Ook wanneer u fysieke klachten heeft kunt u specifiek trainen om uw persoonlijke doelen te bereiken. Onze personal trainer is tevens master sportfysiotherapeut, zodat er ook aandacht is voor een eventuele fysieke beperking of blessure.

Wat is het?

De personal trainer stelt een trainingsschema voor u samen en begeleidt en stimuleert u tijdens de trainingen. Wilt u afvallen, uw conditie verbeteren, of trainen als voorbereiding op een wedstrijd of evenement? De personal trainer zorgt dat u uw doelstellingen bereikt.

In onze praktijk is Rob van de Ven gespecialiseerd in personal training. Rob heeft veel ervaring in de revalidatie en training van sporters, op nationaal en internationaal niveau.

Kosten

Losse training: € 55,- / per uur

Strippenkaart 10 trainingen: € 495,-

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake zal de personal trainer uw huidige fitheid inzichtelijk maken. Uw sportverleden en eventuele medische problemen/blessures worden besproken. Waar nodig kan er nog lichamelijk onderzoek uitgevoerd worden. Daarna worden uw doelen besproken en zal de inhoud van de training uitgelegd worden.

Trainingen

Trainingen kunnen bestaan uit cardiotraining, krachttraining, corestability oefeningen, functionele training (oa kettlebells, aquabags en Keiser apparatuur) en Thaibokstraining. Vaak wordt er voor een combinatie van verschillende trainingsvormen gekozen. Naast de intensieve training wordt er ook aandacht gegeven aan voeding en leefstijl.

Sectie

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Naast personal training kunt u bij ons ook terecht voor fysio-fitness. Verder zijn we gespecialiseerd in de volgende vormen van fysiotherapie:

COPYRIGHT © 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
J.Ottenheijm Webdesign FYSIOTHERAPIE DE JONG