De juiste fysiotherapeut in Eindhoven voor jou

Een fysiotherapeut in Eindhoven is belangrijk om te hebben. Onze fysiotherapeuten kunnen je klachten gerelateerd aan houding of beweging onderzoeken en gericht behandelen. Fysiotherapie wordt voornamelijk ingezet bij beperkingen en pijnklachten die optreden bij dagelijkse handelingen, werk en sport. Ook algehele verminderde conditie die gerelateerd is aan een onderliggende aandoening kan voor behandeling in aanmerking komen.

Afspraak maken?

Selecteer een van de onderstaande locaties!

Tonnaerstraat 13
5622 KX Eindhoven

040-2444053

Douglashout 32C
5621 DE Eindhoven

040-2444053

Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

0492-798008

Fysio Fitness - Fysiotherapie de Jong

Redenen om de fysiotherapie in Eindhoven te hebben

Als je woonachtig bent in Eindhoven of omstreken, kan het prettig zijn om fysiotherapie dicht in de buurt te hebben. Dan zou dus een fysiotherapeut in Eindhoven de perfecte oplossing zijn. Het is belangrijk om te starten bij een fysiotherapeut zodat je lichamelijke klachten voorkomt, verhelpt of vermindert. Beweeg vervolgens weer optimaal. Fysiotherapie richt de zorg op het doel dat jij graag wilt bereiken en past de behandeling aan op jouw persoonlijke situatie, zo heeft de behandeling een echte meerwaarde voor jouw herstel.

De specialisaties waar je voor terecht kan bij fysiotherapeuten in Eindhoven

Elke fysiotherapeut in Eindhoven heeft zijn/haar eigen specialisaties, het is dan ook goed om te weten waarvoor je terecht kunt bij Fysiotherapie de Jong. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Jong in Eindhoven hebben bij elkaar negen verschillende specialisaties om jou optimaal te helpen bij je herstel. Bij Fysiotherapie de Jong kan je terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, dry needling, echografie, EPTE, bokstherapie, claudicatio intermittens en fysiotherapie bij crossfit. Oftewel, een grote lijst met oplossingen voor verschillende problemen.

Waar ga jij naar de fysio in Eindhoven?

Zoek jij dus nog een fysio in Eindhoven, maar weet je nog niet goed waar je terecht kunt? Neem dan contact op met Fysiotherapie de Jong om samen tot jouw oplossing te komen.

Team Fysiotherapie de Jong