• Opening Hours

  Maandag: 08.00 - 21.00 uur

  Dinsdag: 08.00 - 21.00 uur

  Woensdag: 08.00 - 20.30 uur

  Donderdag: 08.00 - 21.00 uur

  Vrijdag: 08.00 - 18.30 uur

 • 040 - 244 40 53
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESS

  Klik hier

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Specialisten in beweging

Specialisten in beweging_MG_4501

Fysiotherapie de Jong werkt zonder wachtlijst. We streven ernaar om u binnen 2 werkdagen na aanmelding te kunnen helpen. Wanneer u een acuut probleem heeft, kunnen we nog dezelfde dag starten met de behandeling. Onze fysiotherapeuten zijn breed gespecialiseerd. Uw eerste afspraak zal ingepland worden bij een fysiotherapeut die kennis en ervaring heeft op het gebied van uw specifieke klacht.

De kracht van ons team ligt in de samenwerking tussen de verschillende fysiotherapeuten. Alle therapeuten hebben verschillende opleidingen gevolgd en hebben zich gespecialiseerd in bepaalde gebieden. Wanneer u bij ons in behandeling bent, wordt steeds gezocht naar de best mogelijke invulling van het behandeltraject. Zo zou het kunnen zijn dat u, bij nekklachten bijvoorbeeld, eerst behandeld wordt door de manueel therapeut om uw nek beter te laten bewegen en dat u daarna verder wordt begeleidt door de sportfysiotherapeut tijdens oefentherapie. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u.

Naast fysiotherapie bieden we ook fysio-fitness. Na afloop van het behandeltraject is het uiteraard belangrijk dat u actief blijft. Enerzijds om ervoor te zorgen dat uw klachten niet steeds terugkeren, anderzijds wellicht ook om meer algemene trainingsdoelen na te streven. Zo kunt u bijvoorbeeld uw rug blijven versterken terwijl u ook werkt aan een betere conditie. Ook wanneer u niet bij ons in behandeling bent geweest, bent u van harte welkom in de fysio-fitness.

Heeft u behoefte aan meer persoonlijke begeleiding? Dan is Personal training mogelijk meer geschikt voor u. Onze personal trainer is tevens Master sportfysiotherapie, waardoor hij uw trainingsprogramma zeer goed kan afstemmen op eventuele medische problemen. U werkt hard om uw persoonlijke doelstellingen te halen, terwijl er ook aandacht is voor bijvoorbeeld uw rugklachten.

We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van sportmedische begeleiding, van amateursport tot topsport. Zo zijn we oa. actief in begeleiding van (prof-)voetbal, Muay Thai boxen, korfbal, basketbal, golf en atletiek. We verzorgen hierbij de begeleiding en behandeling van geblesseerde sporters, maar werken hierbij vaak ook samen met club of sporter op het gebied van preventie en verbeteren van prestatie.

In de afgelopen jaren hebben onze fysiotherapeuten clinics of presentaties mogen verzorgen bij sportclubs en bedrijven. Uiteraard zijn deze clinics en presentaties ook beschikbaar voor anderen. Mocht u een bijeenkomst willen organiseren dan denken we graag met u mee. Na inventarisatie van de inhoud en de doelgroep, kunnen we de presentatie specifiek afstemmen op uw sport of werkzaamheden. Waar mogelijk maken we hierbij gebruik van wetenschappelijke onderbouwing, zodat uw deelnemers ingelicht worden volgens de meest recente inzichten.

infoavond5

COPYRIGHT © 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
J.Ottenheijm Webdesign FYSIOTHERAPIE DE JONG