Echografie behandeling

Fysiotherapie Echografie, maar wat is het nou eigenlijk? Echografie fysiotherapie is het goed kunnen beoordelen van de spieren en pezen. Deze kunnen als aanvulling dienen op een fysiotherapeutisch onderzoek. Er kan gekeken worden of er schade is aan de pees of de spier, ook kan er gekeken worden naar een ontstekingsproces of een kalkafzetting. Dit zorgt ervoor dat het behandeltraject nog meer geoptimaliseerd wordt voor een patiënt. Als na het onderzoek blijkt de patiënt toch naar een medisch specialist moet of een huisarts, en wij diegene niet kunnen helpen, dan kan dit onderzoek ten alle tijden meegestuurd worden.

Afspraak maken?

Selecteer een van de onderstaande locaties!

Tonnaerstraat 13
5622 KX Eindhoven

040-2444053

Douglashout 32C
5621 DE Eindhoven

040-2444053

Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

0492-798008

Epte - Fysiotherapie de Jong

Waarom zou je kiezen voor Echografie?

Dit onderzoek zorgt er echter voor dat wij en jij een goed beeld krijgen van jouw klacht en wat de beste manier is om deze te verhelpen. Een diagnose is zonder verdere onderzoek soms niet helemaal goed te stellen. Met dit onderzoek zal de diagnose juist zijn en het behandeltraject zal nog meer resultaat leveren.

Wanneer is er sprake van Echografie?

Dit onderzoek van Echografie wordt alleen toegepast op momenten dat er echt een aanleiding voor is. Dus; wanneer het een toegevoegde waarde heeft. Terwijl het onderzoek plaatsvindt zal er met behulp van het beeldscherm aan jou uitgelegd worden wat er precies aan de hand is, zo krijg je hier zelf ook meer inzicht in. De kosten van het onderzoek worden vergoed uit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie.

Echografie onderzoek bij Fysiotherapie de Jong

Dit onderzoek zou je bij Fysiotherapie De Jong kunnen doen om meer inzicht te krijgen in jouw klachten. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder en zoeken het juiste behandeltraject!

 
 

 

 

Team Fysiotherapie de Jong