Fysiotherapie die werkt!

Als je een fysio in Helmond nodig hebt, zoek dan niet verder, maar maak een afspraak bij Fysiotherapie de Jong. Wij bieden hoogwaardige fysiotherapie om je te helpen bij je herstel van blessures en om je algehele fysieke welzijn te verbeteren. Ons team van ervaren fysiotherapeuten werkt met je samen om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat voldoet aan wat specifiek voor jou nodig is. Fysiotherapie die werkt! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Afspraak maken?

Selecteer een van de onderstaande locaties!

Tonnaerstraat 13
5622 KX Eindhoven

040-2444053

Douglashout 32C
5621 DE Eindhoven

040-2444053

Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

0492-798008

Manuele therapie - Fysiotherapie de Jong

Specialisaties

Bij onze Fysiotherapie praktijk in Helmond bieden we een breed scala aan fysiotherapiediensten om onze patiënten te helpen hun doelen te bereiken. Of je nu te maken hebt met een blessure, herstel van een operatie, of hoe om te gaan met een chronische aandoening; wij hebben de ervaring en expertise om je te helpen. We bieden een verscheidenheid aan specialisaties, waaronder sportfysiotherapie en manuele therapie. We bieden ook veel verschillende soorten therapie, waaronder dry needling en EPTE. Met onze expertise doen we er alles aan om je te helpen bij het herstel van je fysieke klachten.

Fysiotherapie de Jong

We helpen je graag met je fysieke problemen! Neem contact met ons op voor een afspraak bij Fysiotherapie de Jong in Helmond. We bieden verschillende specialisaties aan en zijn ervan overtuigd dat we je kunnen helpen met jouw specifieke klacht. Ons team is ervaren, professioneel en gedreven om alle kennis en kunde van ons vak in te zetten om jou te helpen! Neem contact op en kom langs op onze locatie in Brandevoort Helmond.

Team Fysiotherapie de Jong