Fysiotherapie vestiging Woensel Eindhoven

Een fysiotherapeut zorgt ervoor dat jouw houding en beweging verbeteren en geoptimaliseerd worden; lichamelijke klachten worden verminderd, verholpen of voorkomen. Het is wel prettig om een fysiotherapeut lekker dichtbij te hebben. Als je dus in Eindhoven – bijvoorbeeld in Woensel – woont, kan een fysiotherapie in Woensel perfect zijn. En woon je in Woensel West, dan handig om naar fysiotherapie in Woensel West te gaan!

Afspraak maken?

Selecteer een van de onderstaande locaties!

Tonnaerstraat 13
5622 KX Eindhoven

040-2444053

Douglashout 32C
5621 DE Eindhoven

040-2444053

Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

0492-798008

Fysiotherapie de Jong, locatie Tonnaerstraat

Onze praktijken

Fysiotherapie de Jong is een praktijk met meerdere vestigingen; bij twee daarvan kun je terecht voor fysiotherapie in Eindhoven Woensel. Dat kan dus lekker dichtbij! De praktijk heeft een team met in totaal acht fysiotherapeuten; therapeuten met verschillende specialisaties. Je kunt terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en nog veel meer. We zorgen ervoor dat er geen wachtlijst is; zo kan jouw probleem zo snel mogelijk opgelost worden!

Hoe kan een behandeling eruitzien?

Stel je gaat langs bij een fysiotherapie vestiging Woensel Eindhoven, dan wordt er eerst gekeken welke fysiotherapeut het beste past bij jouw klacht, vervolgens wordt er een behandeltraject voor jou vastgesteld. Na de behandeling, of na het behandeltraject, is het belangrijk om goed actief te blijven; zo zorg je ervoor dat de klachten niet terugkomen en streef je naar algemene trainingsdoelen: denk aan een betere conditie of het versterken van je rug.

Heb jij klachten?

Merk je dat je lichamelijke klachten hebt en hierdoor gehinderd wordt in het dagelijks leven? Dan is het verstandig om langs te gaan bij een fysiotherapeut. Als je woonachtig bent in Eindhoven of Woensel, dan sluit Fysiotherapie de Jong vestiging Eindhoven Woensel perfect aan: dicht bij huis werken aan herstel van je lichamelijke klachten!

Medisch Centrum Boschdijk- Fysiotherapie de Jong