Fysiotherapie in Brandevoort

Een fysiotherapeut kan helpen bij het voorkomen of oplossen van lichamelijke klachten (rugklachten, nekklachten, etcetera.) Door de behandeling van een fysiotherapeut kun je weer optimaal bewegen. Het is daarbij wel prettig om de fysiotherapeut dichtbij huis te hebben. Dus ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Helmond? Of woon jij in Brandevoort en wil je niet naar de andere kant van de stad? Dan is Fysiotherapie de Jong in de buurt en biedt jou een oplossing!

Afspraak maken?

Selecteer een van de onderstaande locaties!

Tonnaerstraat 13
5622 KX Eindhoven

040-2444053

Douglashout 32C
5621 DE Eindhoven

040-2444053

Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

0492-798008

Manuele therapie - Fysiotherapie de Jong

Onze fysiotherapeuten

Onze fysiotherapeuten zijn deskundig en hebben een passie voor mensen. We werken als team samen en zorgen er met elkaar voor dat er een vriendelijke en ongedwongen sfeer hangt. We willen graag je probleem horen en op een zo duidelijk mogelijke manier uitleg geven. We zijn transparant in onze werkwijze.

Wil jij je aanmelden?

Als jij je wilt aanmelden dan is dit erg gemakkelijk bij Fysiotherapie de Jong! Wij werken namelijk zonder wachtlijst. Er wordt gestreefd om jou al binnen twee werkdagen na je aanmelding te kunnen helpen! Heb je een acuut probleem? Dan kan jij dezelfde dag nog naar een fysiotherapeut en een behandeling krijgen. Afspraken worden gemaakt met een fysiotherapeut die kennis en ervaring heeft op het gebied van jouw specifieke klacht.

Waar zit onze praktijk?

Wij hebben drie vestigingen bij Fysiotherapie de Jong, namelijk twee in Eindhoven en één in Helmond. Ben jij dus op zoek naar een fysiotherapeut in Helmond? Of een fysiotherapeut in Brandevoort? Dan ben je aan het goede adres bij Fysiotherapie de Jong! Neem contact met ons op en we plannen jouw eerste behandeling in!

Team Fysiotherapie de Jong