Physiotherapie in Eindhoven

Heb jij lichamelijke klachten? Of kun je niet optimaal bewegen? Dan kan het een goede keuze zijn om voor physiotherapy te kiezen. Fysiotherapie zorgt ervoor dat je minder last hebt van je lichamelijke klachten en je weer optimaal kunt bewegen. Een physiotherapie in Eindhoven zorgt voor een persoonlijke behandeling, die zich richt op jouw specifieke klacht. Met fysiotherapie kun je ook klachten voorkomen!

Afspraak maken?

Selecteer een van de onderstaande locaties!

Tonnaerstraat 13
5622 KX Eindhoven

040-2444053

Douglashout 32C
5621 DE Eindhoven

040-2444053

Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

0492-798008

Fysiotherapie de Jong

Zoek je een physiotherapy bij jou in de buurt? Dan kun je goed terecht bij Fysiotherapie de Jong. Fysiotherapie de Jong heeft namelijk meerdere vestigingen, ook een physiotherapie in Eindhoven bijvoorbeeld. Voor veel verschillende klachten kun je terecht bij Fysiotherapie de Jong, het team bestaat namelijk uit wel acht therapeuten met ieder een eigen specialisatie, bijvoorbeeld manuele therapie of geriatriefysiotherapie. Een andere reden waarom je bij Fysiotherapie de Jong goed terecht kunt is door de wachtlijst, want die is er niet! Je kunt dus meteen bij hen terecht met jouw fysieke probleem.

Een eerste behandeling

De eerste behandeling door een fysiotherapeut kan soms spannend zijn. Gelukkig wordt er daarom als eerst gekeken naar de fysiotherapeut met de juiste specialisatie voor jouw klacht. Daarna bespreek je samen het beste behandeltraject. Is je behandeltraject voorbij? Beweeg dan genoeg en blijf actief. Zo verklein je de kans dat je klachten terugkomen. Ook streef je zo naar algemene trainingsdoelen, bijvoorbeeld een sterke rug of een goede conditie.

Ik heb lichamelijke klachten, wat nu?

Heb je last van lichamelijke klachten? En woon je in of rondom Eindhoven? Dan is het verstandig om een afspraak te maken bij een physiotherapy. Maak een afspraak bij Fysiotherapie de Jong en we zoeken samen naar een juiste behandeling voor jou.

Team Fysiotherapie de Jong