Wanneer maak je gebruik van een Physical Therapist?

Dat is soms lastig te bepalen… Zodra je last hebt van lichamelijke klachten of als je niet optimaal kan bewegen is het tijd om met physical therapy te beginnen. Fysiotherapie zorgt namelijk voor vermindering van je lichamelijke klachten en dat je weer optimaal kunt bewegen. Het is daarnaast ook prettig om dan je fysiotherapeut dichtbij te hebben. Woon je in of om Eindhoven? Dan helpen wij je bij Fysiotherapie de Jong graag.

Afspraak maken?

Selecteer een van de onderstaande locaties!

Tonnaerstraat 13
5622 KX Eindhoven

040-2444053

Douglashout 32C
5621 DE Eindhoven

040-2444053

Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

0492-798008

Je eerste fysiotherapiebehandeling

De eerste behandeling van je physical therapy kan soms best spannend zijn. De eerste stap is dan ook om samen met de fysiotherapeut op zoek te gaan naar jouw klacht en de juiste specialist. Daarna zorgt die physical therapist voor een goed behandeltraject. Dan krijg je te horen wat er van je verwacht wordt en hoelang dit traject gaat duren. Is je behandeltraject voorbij en zijn je klachten verholpen? Zorg er dan voor dat je regelmatig blijft bewegen en actief blijft. Dit zorgt ervoor dat je klachten wegblijven en voorkom je dat er andere klachten zich gaan voordoen. Door actief te blijven kun je ook algemene trainingsdoelen behalen. Heb jij bijvoorbeeld altijd al een sterke rug willen hebben? Dan helpt actief blijven hier enorm bij! Ook behaal je met actief blijven een goede conditie.

Een eerste behandeling bij Fysiotherapie de Jong

Fysiotherapie de Jong heeft meerdere vestigingen, zo kun je een vestiging uitzoeken die dichtbij huis zit! Je kunt bij Fysiotherapie de Jong terecht voor specialismes als Manuele Therapie of Sportfysiotherapie. Ook zorgen we er bij Fysiotherapie de Jong voor dat je niet op de wachtlijst hoeft te staan, je kunt direct je eerste afspraak inplannen!

Een eerste afspraak inplannen bij Fysiotherapie de Jong kun je online doen, maar je kunt hiervoor uiteraard ook bellen. Dan gaan we samen op zoek naar de juiste behandeling voor jouw klacht.

Team Fysiotherapie de Jong