Skip to content

Deskundigheid:

  • Master Manueel therapie (MSc)
  • Crafta Craniocervicaal hoofdpijn/nekklachten
  • Dry Needling
  • Mulligan Concept module A en B
  • Medical taping concept
  • COPD / longklachten

Werkzaam op locatie Tonnaerstraat.

Even voorstellen

Al tijdens mijn middelbare schooltijd kwam ik erachter dat ik interesse had in het functioneren van het menselijke lichaam. De keuze voor de opleiding tot fysiotherapeut was dan ook een logische.
Het allerleukste aan mijn werk vind ik het contact met de mensen in de praktijk en het zoeken naar de juiste behandeling voor hun klacht. Dat laatste is steeds weer een uitdaging, omdat iedere persoon en daarmee ook iedere klacht anders is.
Door de jaren heen is mijn interesse steeds meer uitgegaan naar klachten van de wervelkolom. Hierbij gaat het vaak over nek- en rugklachten, maar ook klachten van de armen of benen, die vanuit de wervelkolom veroorzaakt worden. In 2011 ben ik afgestudeerd als Master Manueel Therapeut. Deze opleiding stelt me in staat om met een scherp oog naar het (dys)functioneren van de wervelkolom te kijken.
Na mijn opleiding tot manueel therapeut ben ik me verder gaan verdiepen in het behandelen van hoofdpijnklachten en ben ik inmiddels bevoegd om te behandelen met dry needling. De combinatie van het behandelen van gewrichten (manueel) en spieren (dry needling) is ook zeker bij hoofdpijnklachten heel waardevol.

Klik hier om direct een afspraak met Evelien te maken.

Evelien Renders

Master manueel therapie (MSc)

BIG-nummer: 99065575704
Dinsdag, Woensdag, Vrijdag