Vacature Geriatriefysiotherapeut (i.o) / Fysiotherapeut ouderen

Ben jij Geriatriefysiotherapeut, volg je momenteel de master Geriatriefysiotherapie, of ben je algemeen fysiotherapeut met een bovengemiddelde interesse in de zorg voor ouderen en wil je hierin doorgroeien? Grote kans dat wij jou heel graag als nieuwe collega verwelkomen.

Door de toenemende vraag naar geriatriefysiotherapie zoeken we een nieuwe collega voor deze patiëntencategorie, die naast de inhoudelijke zorg ook coördinerende taken op het gebied van de ouderenzorg wil uitvoeren.

Functieomschrijving

Jouw werk zal voor een groot deel bestaan uit de behandeling/begeleiding van patiënten met een geriatrische zorgvraag. Daarnaast krijg je een coördinerende rol binnen de ketenaanpak Valpreventie. Onze praktijk werkt hiervoor nauw samen met Gemeente Eindhoven en de GGD, waarbij jij contact onderhoudt met alle partners in de ketenaanpak. Hierbij wordt je ondersteund door collega fysiotherapeuten en het management van de praktijk.

Onze praktijk

We hebben drie vestigingen, twee in Eindhoven en één in Helmond. De praktijk is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. Het team bestaat uit negen fysiotherapeuten met allen verschillende specialisaties. We werken nauw met elkaar samen, waarbij er steeds wordt gezocht naar de meest effectieve behandeling/begeleiding voor de klacht van een patiënt.

Naast de fysiotherapeuten bestaat het team uit een receptioniste/administratief medewerker, een praktijkmanager en twee studenten fysiotherapie.

Wij bieden

  • een functie van minimaal 24 uur per week, meer uren is zeker mogelijk;
  • een meer dan marktconform salaris;
  • ruime vergoeding voor jaarlijkse cursussen + ruime vergoeding voor master opleiding
  • reiskostenvergoeding woon/werk;
  • vergoeding lidmaatschap Keurmerk Fysiotherapie (de praktijk is lid van SKF);
  • Je komt te werken op onze vestiging aan de Tonnaerstraat en eventueel daarnaast in Medisch Centrum Boschdijk.

Binnen onze praktijk werk je veel samen met de andere fysiotherapeuten. We maken dagelijks gebruik van elkaars kennis en ervaring. Samen proberen we de zorg voor de patiënt zo goed mogelijk in te richten.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat jij dagelijks met plezier naar je werk komt. Gezelligheid, humor en regelmatig leuke activiteiten met het team organiseren vinden we daarom zeker ook belangrijk!

Meer informatie over onze praktijk vind je op onze website www.fysiotherapiedejong.nl en op onze Facebook pagina.

Word jij blij van deze vacature? Dan willen we heel graag jouw cv en motivatiebrief ontvangen. Deze kun je sturen naar: raymond@fysiotherapiedejong.nl